UTPLASSERING HOS RAYON

fredag 11. mars 2011

Frædagen fra forrige gang

Hei
vi begynte dagen i dag som vanlig med burgere til frokost, før vi entret rayon rundt kl 10. dagen gikk først til og oppdatere meg ved å sjekke mail o.l. vi venter fortsatt på svar fra skolen og fra Jamal/autolakk. jeg hadde ringt han noen uker tidligere og han vi skulle kanskje ta et møte senere den dagen, men det ble ikke noe av.
Vi fikk høre av Kari om at det var noe problemer med skolenettet dems derfor hadde vi ikke fått noe svar fra dem.

Senere ble vi spurt av Jone om vi ville være med på desigermøte ang en ny kunde. Vi ble med alle designere og satt oss i et møterom. det startet med at prosjektlederen viste frem powerpointen hun hadde vist til kunden, og hun fortalte om responsen hun hadde fått på de ulike punktene i presentasjonen. her lærte jeg mye ang. å holde en presentasjon selvom den var veldig casual og relaxed. hun gikk senere gjennom noen moodboards som hun hadde vist til kunden. det ble presentert målgruppe nøye og det skulle være fokus på begge kjønnene i alderen 10-12 kanskje en litt mer fokus på guttene siden oppdragsgiver ønsker noe på et område som guttene i flertall.

Hun gikk gjennom navnet som kunden hadde valgt til dette prosjektet, nevnte også at navnet kunne endres, siden navnet kan forbindes med veldig mye og det virket veldig oppbrukt.Brainstormingen begynte og det var mange gode ideer, alt ble skrevet ned. Jeg kom også på noen kule navn, blir kult om kanskje de bruker noen av dem. Ideene skulle sendes videre til en annen som har oppdraget og som skulle vurdere dem og ta dem med videre til kunden. Det var veldig interessant å være med på et møte, det å se hvordan de hadde møtet og at ideene ble skrevet ned selom de ikke ville bli brukt, de fungerte som broer til andre ideer.
Etter møtet tok vi lønsj og spiste pølser som vanlig. Jamal har ikke kontaktet oss endå og det ser ut som det oppdraget står på frys foreløpig.
Dermed satt jeg og "doodlet" litt i illustrator, og følgte med på herrestaffeten. Det ble en veldig god vm-stemning på rayon.

1 kommentar:

  1. Hei Diego.

    Dette blogginnlegget har mye høyere kvalitet enn mange av dine tidligere innlegg. Du har fint språk, og forteller hva du har lært på en inklusiv måte. Her ser jeg en tydelig utvikling mht måloppnåelse i faget, og det gleder meg! Spennende å følge med på hvordan dere "lander" kunden!

    Annicken

    SvarSlett