UTPLASSERING HOS RAYON

fredag 28. januar 2011

fred dag

i dag jobbet jeg og lars med med finne inspirasjon til logo for privatskolen, vi gjorde research på andre skoler og fant inspirasjon flere steder, vi begynte også å utforme noen av disse på illustratør. det vi har flere ideer og det er vanskelig å se helt for seg hva kunden ønsker seg, men vi skal senere komme i kontakt med it ansvarlig ovenfor denne skolen og finne ut mer om hva dem ønsker på nettsiden og i logoen.

Master Autolakk hadde ikke anledning til og møte oss idag, så vi får se hva som skjer fremover. Vi prøver og avtale et møte her på Rayon eller eventuelt over en kaffe i byen en dag det passer for begge parter.

1 kommentar:

  1. Det hadde vært fint med noen visuelle innslag som kunne vise mer hvor du hadde hentet inspirasjon og hva du var ute etter å bli inspirert av. Hva er kravene til jobben, og hvor langt kan dere gå designmessig? (OK, ser at dere ikke har møtt kunden ennå...) Jeg er VELDIG nysgjerring på den andre kunden, selv om dere ikke kunne møtes, så savner jeg å få et inntrykk av omfanget av oppgaven, hvordan du har tenkt og hvilket forslag du tror på. Gi litt mer på bloggen senere.

    SvarSlett