UTPLASSERING HOS RAYON

fredag 21. januar 2011

det har vært litt hektisk de siste ukene med prøver og innleveringer og jobb de siste ukene det er derfor jeg ikke har fått tid til å blogge særlig mye, men jeg er tilbake.
det vi gjorde idag var og komme rett til møte eller "traffic" som det heter, der fikk vi se hva rayon har jobbet med hittil av ting til en kunde. det var veldig kult å se på og det var lagt mye arbeid i det som ble vist frem, alle fra rayon var med på traffic og mens designere forklarte om produktene. traffic er et møte rayon har som et sammendrag av hva de har gjort eller hvor langt dem er på vei i et oppdrag.

etter møtet satte vi oss hos designere og hørte på mens dem gikk igjennom oppdrag de drev på med og ga tilbakemeldinger på ulike oppdrag og satte mål på ting de måtte gjøre. Etter dette ga Kari oss et oppdrag fra en kunde som gikk ut på å lage en webside. vi snakket litt om dette og vi skulle gå igjennon nettsteder og hente inspirasjon og lage noen skisser. Vi fikk også svar fra Jamal som vi også skulle lage en nettside til og han ville ha et møte med oss.
lærte mye idag om traffic og at man har tilbakemeldinger fra andre og at man vurderer det man lager nøye før man velger å gå videre med det.
dette er morro.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar